maandag 29 mei 2017

Mijn favoriete stofjes , die van Lily Balou te vinden bij Mondepot

Ja hier zijn we weer , toch al een tijdje geleden dat ik geblogd heb en ook genaaid eigenlijk . Laat ons spreken van een naaidip eentje van enkele maanden. Niet dat ik niets meer heb gemaakt maar alleen omdat het moest o.a. de lentefeestcadeautjes van de oudste zoon .

Tot Katelijne van MONDEPOTvan zich liet horen ;-) het naaidipje verdween als sneeuw door de zon .
Of ik de stofjes van Lily Balou nog eens wou testen? Tuurlijk dat moet je geen 2 keer vragen ;-) .

Ging dus meteen aan de slag . Lenn had een tekort aan comfort kledij dus de keuze was snel gemaakt Doorbladerde enkele LMV , https://www.lamaisonvictor.com/, en kwam al snel uit op de Cyriel short en de Isaac t -shirt .

De streepjes zijn geweldig en absoluut niet saai! Je kan ermee spelen zoveel je wil. Wat ik ook heb gedaan , in alle richtingen gingen ze ;-) . I love stripes !Het werd dan ook meteen gedoopt met belleblaas ;-) .

Voor de short gebruike ik nog een stoffenbak liggertje , stof van baba babywear trouwens ook te koop bij Mondepot . ideale combinatie al zeg ik het zelf.

Voor het 2 e project had ik aanvankelijk andere plannen , tot ik die moest opbergen toen Lenn ziek werd en wegens tijdstekort een snelklaar project moest worden. Dus bij deze werden de visjes gebruik als t-shirt , aangezien ik het hemd al had en Lenn een serieus tekort heeft aan makkelijke t-shirts komt deze goed van pas. er gaat zeker nog een tanktopje volgen ook . de visjes stof is super mooi ! Een toppertje binnen de Lily Balou collectie . En dat we nu mede dankzij Mondepot zelf die mooie stof creatief kunnen gebruiken maakt het nog mooier .
Maar! Haast en spoed is zelden goed :-( , wie ziet de fout? Laat ons zeggen dat visjes toch alle kanten opzwemmen   nietwaar ? :-)


Ik zou zeggen geniet van de foto's , waarschijnlijk weer wat veel maar laat me zeggen dat kiezen niet mijn sterkste kant is .
De stoffen zijn te koop bij MONDEPOTvanaf 31 mei om 20 u


EEN EEN GOUDEN RAAD VAN TANTE KAAT ;-) HET LEVEN IS VOOR DE RAPPE ! Twijfel dus zeker niet ze gaan steeds als een sneltrein de deur uit !





















13 opmerkingen:

  1. mooi mooi en die vissen dat stoort toch niet he

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. vond ik ook niet ;-) had het gezien bij de eerste mouw maar was te lui om ze er weer af te halen , laat het ons steken op het warme weer :-p

      Verwijderen
  2. Heel mooi ensemble, met die toffe cyriel short met leuke accenten uit de t-shirt, heel mooi! Ik ben ook de cyriel short aan het maken momenteel. De stof is geknipt, morgen ga ik stikken. De eerste keer een broekje. Is het bij jou een rekbare stof? Het is jeansstof precies? Groetjes, Susie Vervoort

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toffe combi's! Helemaal fan van het shortje. En zo'n t-shirtjes zullen met dit mooie weer goed van pas komen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk. Ook een van mijn favo merkjes, heel degelijk ook

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.