dinsdag 2 augustus 2016

Stofjes

Laatst liet ik vallen dat ik heel graag mijn bestelde zelf ontworpen stoffen ook in de verkoopslijst op Spoonflower wou zetten. Ik ben dus op zoek gegaan naar afbeelding waarop geen copy right rusten , vrij te gebruiken dus. En dit is het geworden. Heb ze op het moment thuis liggen , de toekan heb ik besteld in lycra en zou een zwembroek worden , de sailerboy en de vogels heb ik besteld in katoen kona cotton en daaruit maken we een hemd voor de komende winter. Wil je inschatten hoe groot de afbeelding op de stof is dan is dat makkelijk te berekenen. Alles staat in een raster naast de foto in inch en 1 inch is 2,54 cm je kan ook spelen in de rechte kolom met de grote van de stof dat je wil.
Wat zo leuk is op spoonflower is dat je zelf je type stof kan kiezen in gelijk welk patroon.

het eerste stofje werd al verwerkt , een poging tot zwembroek. Ik haalde er eentje van H&M uit elkaar en tekende zo het patroon. Wel wat gepruts maar wel blij met het eerste resultaat er volgen er zeker nog .
Mooiere foto's volgen nog als de zon weer eens even heel hard komt piepen en het zwembad weer is  ;-) .


7 opmerkingen:

 1. Oh zalige stofjes! Zeker die sailor boy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze zijn nog niet zo mijn ding, zoals jouw andere stofjes (vd hemdjes) het wel ijn. Dus ik hoop dat er nog dergelijke komen :) Maar ik snap dat het moeilijk is, met die copywright :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja idd, maar wacht tot ze verwerkt zijn is meestal heel ander zicht ; -)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh die ananasjes , knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fan van de toekans, en super tof dat je zelf een zwembroek maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bent u tevreden over de kwaliteit van de prints bij Spoonflower? Ik zou graag ook eens deze weg proberen om stof te creƫren! Neemt u ook cotton popelin ultra voor hemdjes? Neemt u altijd 1 meter of lukt het ook om meer te nemen (vb 2m) zonder btw en invoerrechten te moeten betalen?

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.