donderdag 11 februari 2016

Ha ha, Pinokkio.......

Ha ha, Pinokkio
Ben je een beetje gek ofzo
Je bent geen kind
Je bent een pop
Met een dikke houten kop
Ha ha, Pinokkio
Kijk je benen die staan zo
Jij zou nu echt beter gaan
Voor wij jou de klas uitslaan

Super toch pinokkio , gaat nooit vervelen.

Bij deze ging ik dus op zoek naar een lekkere retro prent van Pinokkio . Mijn oog viel op deze, een tekening van het leuke houten mannetje.
Wat fotobewerking toegepast en hup verzending klaar. Deze werd gedrukt bij Spoonflower , deze keer niet op de basic cotton maar een iets duurdere versie ik laat jullie later weten welke dat was.

Aanvankelijk dacht ik dat ik een veel te grote versie had gemaakt :-( oeps daar gaat mijn stofje, maar heb het gewoon wat versmalt en tegen de zomer moet dit wel perfect passen ( hoop ik)
Het patroon was de teo van zonen 09 , ik val in herhaling :-).
Ben wel even de mist ingegaan met achterpand de pinokkio vooraan loopt niet gelijk met die op het achtpand , niet in 1 lijn dus , maar dat is dan weer iets waar we de volgende keer extra aandacht voor zullen hebben bij het knippen ;-) .

De broek is de jacob die ik ook heb gecombineerd op het vorige hemdje in mijn blog dat van Tobi de pony.

De foto's weer van de hand van Wendy Peeters.
Lenn die was niet zo echt in de stemming , maar ja het was dan ook koud buiten , ocharme wat een kind al niet moet doorstaan voor een naaiverslaafde mama :-p.
De styliste ( ik dus ) had misschien wel wat beter haar werk moeten doen en het hemd wat rechtgetrokken voor de foto :-) .












17 opmerkingen:

  1. Zo mooi! Alweer! Ik zou dat ook zo graag kunnen, maar het bewerken van de afbeeldingen en het bestellen schrikken mij een beetje af. Misschien een ideetje voor een blogpost? Of een give-away: een privécursusje? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :-) ja idd een leuk idee , liep er zelf al een beetje mee in mijn hoofd , alleen de tijd ontbrak me een beetje maar ga er eens werk van maken , beloofd. 1 tip gewoon is proberen een mens verschiet wat hij al niet allemaal ontdekt en kan met een fotobewerkingsprogramma.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag net je nieuwe blogpost, super, bedankt!

      Verwijderen
    2. Ik zag net je nieuwe blogpost, super, bedankt!

      Verwijderen
    3. graag gedaan , stond al voor de helft klaar dus maar eens werk van gemaakt , de meest simpele versie

      Verwijderen
  3. Van originaliteit gesproken zeg! Zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel schattig! Ik heb net nog bestelling bij Spoonflower gedaan en meteen ook hun stoffenboekje besteld om vanaf nu geen fouten meer te maken met de stofkeuze.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh, die koppekes aan de rugpas! Hartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. gewoon prachtig, als ik die spoonflower-creaties zie, toch echt mooi, telkens weer, maar heb ook al eerder gehoord dat je beter een iets duurdere soort stof gebruikt, dus ik hoor het graag, welke stof je gebruikte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik liet alles eerst altijd op de basic cotton drukken ,niet slecht van kleurbehoud , ik was ook steeds op een wolprogramma en niet de droger in , maar ze is wel redelijk stijf de stof en hoe meer kleuren hoe stugger dank omdat ze gewoon meer bedrukt is dan.Deze keer ging ik voor konna cotton iets minder stijf , ben er tevreden van.
    Een tip als je nogmaals besteld kan je er een stalenboekje bijbestellen voor 2 euro dacht ik zo kan je de stof thuis voelen .

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Origineel en heel mooi! Mooie combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.