woensdag 29 juli 2015

wilde melkbrigade eenden

Wat een eer , kon het moeilijk geloven dat ik tussen al die straffe madammen stond die een stofje mochten uittesten voor de melkbrigade. Wie niet mee is , de Melkbrigade is een super leuke kleurrijke kindercollectie van de hand van Petra De Bruyne , te bewonderen op Hello Josephine.
                        https://www.facebook.com/WebwinkelHellojosephine?fref=ts
Kleurrijk , retro en speels , gewoon weg super mooi.
En ja Petra zocht een aantal testers om haar mooie stoffen te testen. ik was dus iemand van de gelukkigen , de underdog noem maar toen ik de anderen namen zag verschijnen.
.
Aangezien ik omgeven ben door de mannen stond hier geen jurkje op de planning maar een hemdje voor de jongste zoon Lenn.
De stof is van heel stevige kwaliteit en voelt super zacht aan, en heel belangrijk voor vele mama's ,weinig strijkwerk .
Het werd een hemd met korte mouwen met als bedoeling te dragen in het najaar had trouwens ook niet voldoende voor lange mouwen dus dat was snel beslist :-) . nadeel was wel toen ik een nieuw voorpand moest knippen omdat het echt niet mooi uitkwam vooraan , had ik niet veel keuze meer en loopt het blauwe niet door , maar eerlijk ik vind het niet storend.
Jammer genoeg heeft deze stof het eveneens niet gehaald , ze moet ergens keuzes maken. Maar ik heb dan nu wel een uniek stukje melkbrigade ;-) . En neem van mij aan de jongensstoffen die het wel gehaald hebben zullen zeker prachtig zijn.


2 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.